Over Ons

Wellbeing - Happy people - Environment

Mens, Planeet en Economie

Blend Office biedt ruimte aan ambitie en heeft een voorliefde voor duurzaamheid. Het is dan ook dé plek waar ambitieuze, innovatieve, professionals kunnen gronden en groeien te midden van echte Eindhovense innovatie. Blend Office zorgt voor een werkomgeving met een goede balans tussen mens, productiviteit, ontspannen én duurzaamheid.

Bij Blend Office staat de drie-eenheid People, Planet, Profit centraal. De werkomgeving moet mensen inspireren en motiveren.

Eyecatcher is de centraal gelegen groene oase in de vorm van een Japanse tuin. Inclusief een zeeaquarium en diverse Koikarpers. Een stukje serene rust, waar members zich even in een andere wereld wanen. De ideale plek om jezelf te ontdoen van werkstress.

Blend Office biedt ook werk- en leerplekken voor studenten en geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om zich te ontwikkelen.

Daarnaast is er de Blend Community. Ook daar staat duurzaam voorop. Winstbelang mag niet dé drijfveer zijn. Mens en planeet hebben altijd een streepje voor. Zo dienen members van de Blend Community één of meerdere duurzame projecten te hebben gerealiseerd.

Blend Office in combinatie met Blend Community wil de meest duurzame werkplek van Strijp-T worden.

Blend Office Icon

De toekomst van zeewier

Zeewaar, de eerste zeewierboerderij van Nederland, gelooft in duurzame zeewierteelt omdat het goed is voor mens én milieu. Blend Office investeert een deel van haar opbrengsten in Zeewaar om duurzame zeewierteelt in Europa uit te bouwen en te ondersteunen. Zeewier is gezond en lekker, het smaakt naar meer.

Zeewier is als onderwater regenwoud van het grootste belang voor onze planeet. Het neemt C02 op, ademt zuurstof uit, het filtert zeewater, vormt kraamkamers en beschermt de kust tegen erosie. Maar er wordt ongelofelijk veel zeewier uit Europese zeeën en oceanen weggehaald om gebruikt te worden als bind- en geleermiddel. Het gaat om zo’n 275 miljoen kg. De bedrijven die dit doen, planten het niet terug.

Zeewaar werkt aan de totstandkoming van een parelketting aan kleinschalige zeewierboerderijen die de kust van Europa sieren. Het duurzame alternatief voor de schadelijke “wild oogst” methode. Daarom ondersteunt Blend Office het ambitieuze Zeewaar.

Are you ready to join us?

Plan Kennismaking

Hightech werkplekken

maken werken leuker en zijn goed voor het klimaat

Wireless charging en smart-office producten

Lees Meer