Aanbod

Innovative - Ambitious - Professionals

Blend Office Icon

Werkplek met benefits

Blend Office op Strijp-T is 1700m² kantoorruimte met mooie voordelen. Licht, ruimte, persoonlijke service en inspiratie. Naast de zakelijke kant biedt Blend Office ruimte voor ontspanning, workshops en andere activiteiten. Je bereikt niet alleen je zakelijke doelen maar ook je persoonlijke doelen. Je gaat nieuwe samenwerkingen aan en draagt bij aan duurzame innovaties die impact hebben op People, Planet en Profit.

Plan Kennismaking

"Blend Office biedt mij als ondernemer een unieke werkomgeving."

Blend Office Icon

Waarom blend Community?

Blend Community bestaat uit een mix van 150 specialisten en professionals. Allemaal gaan ze voor meer duurzaamheid. Dus meer groen en blauw, minder waste en blije boeren.
 
 

Goed voor jou en je bedrijf

Neem deel aan Blend Community en je krijgt een nieuw netwerk. Nieuwe deuren openen zich. Je werkt er samen met professionals en multinationals. Doet mee aan aldaar georganiseerde kennissessies, workshops en trainingen. Duurzaam is daarbij een steeds terugkerend thema. Je deelt je kennis. Doet inspiratie op. Je brengt jezelf en je bedrijf verder.
 
 

Een gezonde wereld begint bij jezelf

Blend Community biedt wekelijks een uur gratis fitness, yoga, meditatie, voedingsadvies, hulp met stoppen met roken, etc. Je wordt er ook mentaal en fysiek gezond(er) van.
 
 

Zelf een bijdrage leveren aan duurzaamheid

Als Blend Community member sta je in nauw contact met duurzame initiatieven en kun je ook zelf een bijdrage leveren. Door jouw kennis en ervaring aan te bieden. Door te kiezen voor duurzame producten en diensten die Blend Office en Blend Community bieden. Je kunt ook je eigen duurzame diensten en producten aanbieden.

Service

Bureaus van bioafval

Ecor innoveert samen met DSM

100% circulaire meubels voor blend office